Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vip na L# ?

Są skrypty onzaczone tagiem [WIP] co znaczy "work in progress"

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Hehz no to fajnie bo nie ma czegoś takiego jak VIP i nie będzie bo joduska ma mózg i powiedział że L# był, jest i będzie zawsze darmowy tyle w temacie.

Opublikowano

nie ?

Hehz no to fajnie bo nie ma czegoś takiego jak VIP i nie będzie bo joduska ma mózg i powiedział że L# był, jest i będzie zawsze darmowy tyle w temacie.

to eelegancko jaram sie :D

Bezmózgie silverki,odsyłam do tematu na forum L#.

http://www.joduska.me/forum/topic/7883-make-l-paid/

Oficjalną wypowiedź Beaving macie podpiętą,a reszty wystarczy poszukać w temacie,wszystko jest napisane,do zrozumienia tekstu wystarczy angielski na podstawie 4 klasy szkoły podstawowej,chyba tam już doszliście?

ps; nawet z czitami jestescie za bardzo gunwami by wyjść z silvera XDDDDD

Opublikowano

Sam jestes gównem* i nie istnieją "czity" do LoL'a. (z ang. Cheat). Bo tutaj nikt nie modyfikuje elementów gry, żeby zdobyć przewagę.

Prosze o zamkniecie tematu bo nie ma najmniejszego sensu.

Opublikowano

Gold 5 to lepiej niz silver. 

@topic

L# nigdy nie bedzie platny.

Tak lepiej ale od Silvera II jest to niewielka różnica. Bo w tej dywizji trafiają się już bardziej normalne teamy ;)

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Ja ująłbym to tak, iż w tym poście podpiętym na forum joduska nie jest dokładnie napisane, że L# będzie płatny i raczej nie będzie.

W sprawie tego wyzwiska dotyczącego silvera. Kolego widzę że twoja dywizja to gold V po postcie powyżej i wiem też dlaczego, i w jaki sposób to osiągnąłeś.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Napisał not sure co oznacza '' Może kiedyś '' najwyżej te ultra z*******e skrypty za małą sumkę :-)

Opublikowano

Bezmózgie silverki,odsyłam do tematu na forum L#.

http://www.joduska.me/forum/topic/7883-make-l-paid/

Oficjalną wypowiedź Beaving macie podpiętą,a reszty wystarczy poszukać w temacie,wszystko jest napisane,do zrozumienia tekstu wystarczy angielski na podstawie 4 klasy szkoły podstawowej,chyba tam już doszliście?

To super ale jest wyraźnie napisane, że jak już będzie płatne to będzie alternatywa - FREE.

Ale fakt faktem lepiej niech zrobią płatnego bo też mam tak, że co kilka gier trafiam na typów z L# lub z czymś innym. Ostatnio grałem Xerathem vs Syndra na L# i zaorałem jak pizdeczkę i się popłakał, że na skryptach lecę xD.  

Wiecie do najśmieszniejsze? Typ do mnie "skripter" a sam wszystkie stuny trafiał mimo, że Evade odpalone miałem ;__;

Opublikowano

bronz smurf twoje bajki sa niesamowite: ) EVade omija skillshoty grajac vs L# wiec nie pindol glupot tylko dalej katuj gre z botami by sie czegos nauczyc ;) 

bronze silver gold platynka co za roznica? 

Opublikowano

To super ale jest wyraźnie napisane, że jak już będzie płatne to będzie alternatywa - FREE.

Ale fakt faktem lepiej niech zrobią płatnego bo też mam tak, że co kilka gier trafiam na typów z L# lub z czymś innym. Ostatnio grałem Xerathem vs Syndra na L# i zaorałem jak pizdeczkę i się popłakał, że na skryptach lecę xD.  

Wiecie do najśmieszniejsze? Typ do mnie "skripter" a sam wszystkie stuny trafiał mimo, że Evade odpalone miałem ;__;

Ja bym chętnie zapłacił stówke za z*******e skrypty  B)

Opublikowano

Możesz nie obrażać Goldzie V ? To że ktoś nie przeczytał 2 wypowiedzi członków ekipy nie oznacza że jest bezmózgiem...

Tak lepiej ale od Silvera II jest to niewielka różnica. Bo w tej dywizji trafiają się już bardziej normalne teamy ;)

Ja ująłbym to tak, iż w tym poście podpiętym na forum joduska nie jest dokładnie napisane, że L# będzie płatny i raczej nie będzie.

W sprawie tego wyzwiska dotyczącego silvera. Kolego widzę że twoja dywizja to gold V po postcie powyżej i wiem też dlaczego, i w jaki sposób to osiągnąłeś.

Co prosze XDDDDDDD jaki gold 5? xD xD

Master Tier biedaki,ja w porównaniu z wami potrafię używać cheatów (tak dla mnie to są cheaty) i wbijać dywizje bez problemu,a nie jak 80% społeczności MPC jedzie na Bolach,Sharpach i siedzi w gówno silverze,płacząc na gówno team. Jak można grać na cheatach i nie potrafić zdominować i 'wykierować' gry?

@bronz smurf

Według mnie w Evadee zbugowane jest unikanie Q+E od Syndry,czy bym grał na cheatera czy normalnego gracza Syndrą,stunem o tak dostane,bo Evadee nie potrafi tego zdodgować,takie są moje odczucia,wasze mogą być inne :D

Opublikowano

@Adix jesteś śmieszny, mówisz o nich biedaki samemu nie będąc lepszy, nie pamiętasz jak pod koniec sezonu sam miałeś problemy żeby na SKRYPTACH wejść do platyny? I tak, zwalaj to na ludzi z którymi grałeś... BTW Master tier? XXXD Proszę, póki sam nie zobaczę nie uwierzę.

Opublikowano

@Zaid

Źle używałem wtedy tak zwanego przez was 'brain.exe',lecz po przemyśleniach i poprawie,zaczął dobrze funkcjnować i dobre MMR sprawiło że jest Master Tier :)

Nie mam zamiaru swojego nicku ukazywać publicznie (nie jestem idiotą lol)

To tyle odemnie w tej 'dyskusji', jeśli jeszcze coś to PW działa! xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...